USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92

У Луцьку визначився перший фіналіст Кубка Волині з мініфутболу АДФ. Фоторепортаж

9 Липня 2023 16:09
Першим фіналістом Кубка Волині з мініфутболу під егідою Асоціації дворового футболу стала команда «Агромат», яка здобула дві перемоги у групі А золотого кубка. А ось у срібному кубку після другого туру визначилися обидва фіналісти.

Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує огляд другого туру турніру.

Нагадаємо, наприкінці червня визначився переможець Чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ. Кубок чемпіона та золоті медалі Вищої ліги отримала команда «Четвертня». Переможцем Першої ліги став «Агромат».

Асоціація дворового футболу Волині вирішила продовжити сезон проведенням кубка. Зокрема організатори розділили команди на два класи – Gold Cup та Silver Cup. Формат передбачає дві групи по три команди у кожному кубку, переможці груп зустрічаються у фіналі.

GOLD CUP

Група А

В другому турі групи А зустрічалися ФК «Земан» та «Агромат». У першому турі останні обіграли самураїв, тож перемога у другій грі одразу відправляла б агроматівців у фінал. «Агромат» доволі впевнено розпочав гру, вийшовши вперед, але невдовзі голкіпер агроматівців отримав червону картку за фол останньої надії, залишивши команду в меншості на кілька хвилин. Пивовари цим скористалися та в подальшому зрівняли рахунок і вийшли вперед – 4:3. А далі на авансцену вийшов футболіст «Агромата» Дмитро Максимчук, який до гола в першому таймі додав ще три. Таким чином «Агромат» святкував перемогу 6:4 та вихід до фіналу Gold Cup.
Група B

У групі B в другому турі зійшлися «Неріс Авангард» та «Четвертня», яка у першому турі обіграла «Олімп». Для «Неріса» це була перша гра в цьому турнірі, і команда одразу повела 2:0 проти фаворита. «Четвертня» багато помилялася, зокрема через неузгодженість дій. Проте недарма ця команда перемогла у чемпіонаті – в критичний момент футболісти зібралися та зрівняли рахунок – 2:2. Нічия не дозволила «Четвертні» одразу вийти у фінал – в команди чотири очки. Якщо «Неріс» в останньому турі обіграє «Олімп», який вже втратив усі шанси на вихід до фіналу, то зрівняється за очками з «Четвертнею». Тоді організаторам для визначення фіналіста доведеться рахувати різницю забитих та пропущених.
SILVER CUP

А ось у срібному кубку визначилися одразу два фіналісти. «БусМаркет» розтрощив «Ветеран Струмівка» 1:8. «Бусмаркетівцям» у цій грі було настільки нудно, що наприкінці вони почали бити по своїх воротах та зрештою забили автогол.
Натомість хлопцям з команди «Дубнівська» було зовсім не до веселощів. «Альянс» з міста Рожище вийшов на гру надналоштованим проти фаворита. Рожищенці боролися за кожен м’яч та зуміли вийти вперед – 1:0. Але далі «Дубнівська» таки зібралася та зуміла зрівняти рахунок і вийти вперед 1:2. На останній хвилині «Альянс» міг виривати нічию, але футболіст рожищенців влучив у штангу.
Таким чином, у фіналі срібного кубка зійдуться «БусМаркет» та «Дубнівська».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus