USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Одесі пройшов парад силовиків та військової техніки

1 Травня 2016 12:33
На Куликовому полі в Одесі підрозділи поліції та Національної гвардії провели підготовку до охорони правопорядку під час травневих свят. Особливе занепокоєння влади викликає дата 2 травня, коли минатиме друга річниця трагедії в одеському Будинку профспілок, - інформує РадіоСвобода.

Для перешкоджання спробам агресивних дій та диверсій вулиці Одеси посилено патрулюватимуть бійці Національної гвардії. Основне їхнє завдання – не допустити провокацій з боку радикально налаштованих осіб та організацій. Ситуація в Одесі залишається напруженою через конфронтацію в місті проукраїнських та проросійських сил. За останній місяць тут неодноразово відбувалися зіткнення між активістами різних таборів.

До охорони громадського порядку обіцяють залучити близько 2500 силовиків.
Бійці Національної гвардії прибули в Одесу зі своєю бронетехнікою. Броньовані автомобілі «Козак» є на службі у полку Національної гвардії «Азов».
Нагадаємо, 2 травня 2014 року відбулися страшні події, під час яких загинуло щонайменше 48 людей.

У ці дні в Одесі працюють кінологи ізі своїми собаками – найкращими фахівцями з пошуку вибухівки.
Нечисленні глядачі знімали збір силовиків на відео. Біля міської ради стоїть «антимерський майдан». Люди вимагають відставки мера Геннадія Труханова, який є фігурантом офшорних «панамських паперів».
На перший погляд, у центрі Одеси ситуація досить спокійна. Вулицями гуляє багато туристів, всюди чути розмови та сміх. Молодь зібралася на щомісячний велопробіг.
Проте напругу легко можна відчути, спілкуючись із місцевими. На вулиця і ринках часто можна почути слова «Куликове поле», що часто вимовляються пошепки. Графіті дають зрозуміти, що далеко не все в Одесі спокійно. Місто немов завмерло в очікуванні подальших подій.
Як повідомили у прес-службі Держприкордонслужби, на Одещині прикордонники вийшли на захист акваторії Чорного моря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus