USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Одесі замурували відділення Альфа-банку та Сбербанку

3 Квітня 2017 14:41
В Одесі активісти "Автомайдану" заклали пінобетонними блоками вхід до відділення російського "Альфа-банку" на вулиці Пушкінській, ріг Малої Арнаутської.

Про це у понеділок повідомляє одеське видання "Думская".

Вказується, що акцію проводить "Автомайдан" Євгена Резвушкіна.

Крім блоків і листівок, вони залишили біля дверей банку шину і пляшку з горючою сумішшю.





Також активісти обклеїли відділення "Сбербанку" на вулицях Жуковського і проспекті Шевченка. У першого з'явилися мішки з піском, манекен у військовій уніформі, покришка і пляшка з коктейлем Молотова.

Як відомо, 16 березня президент України Петро Порошенко ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України про застосування санкцій до п'яти банків з російським капіталом.

Санкції терміном на один рік будуть застосовані до ПАТ "Сбербанк", ПАТ "ВіЕс Банк", ПАТ "Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк", ПАТ "ВТБ Банк", ПАТ "БМ Банк" в частині заборони виводити капітал за межі України на користь пов'язаних з ними осіб.

23 березня НБУ попросив правоохоронні органи захистити російські банки.

27 березня партія "Національний корпус", представники якого блокують роботу банків з російським капіталом в Україні, заявила про тимчасове припинення блокади з тим, щоб українці змогли забрати свої заощадження, проте планує наступний етап до повного припинення роботи всіх філій Сбербанку Росії в Україні.

У Луцьку в ніч на 29 березня невідомі побили вікна у відділеннях трьох банків - Альфа-Банку, Сбербанку та Промінвестбанку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus