USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Російський «Сбербанк» ввів нові обмеження для клієнтів в Україні

16 Березня 2017 16:08
Російський "Сбербанк" в Україні ввів нові, більш жорсткі ліміти на зняття готівкових коштів для своїх клієнтів.

Нові обмеження запрацюють із сьогоднішнього дня. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу "Сбербанку".

У повідомленні йдеться, що ліміти введені «в умовах протизаконних дій стосовно банку третіми особами».

Відтак, нові обмеження для клієнтів "Сбербанку" для юридичних осіб:

- на операції зі зняття готівки з карткових рахунків в розмірі 20 000 грн. / 750 доларів США / 700 ЄВРО (в залежності від валюти рахунку) на добу по одному картковому рахунку клієнта;

– на будь-які безготівкові операції з карткових рахунків (в тому числі, але не виключно, перекладів з карт банку, розрахунків картками банку в торгово-сервісних мережах, розрахунків в мережі Інтернет та ін.) В розмірі 30 000 грн. / 1100 доларів США / 1000 євро (в залежності від валюти рахунку) на добу по одному картковому рахунку клієнта.

Для фізичних осіб діють наступні нові обмеження:

- на видачу готівкових грошових коштів в національній і/або іноземній валюті, а також банківських металів, з поточних рахунків фізичних осіб

через каси банку у розмірі 30 000 грн (екв. у інших валютах і/або банківських металах) на добу на одного клієнта;

- на здійснення будь-яких безготівкових операцій (перерахувань коштів) з поточних рахунків фізичних осіб у розмірі 30 000 грн. (чи еквівалент в іншій іноземній валюті) на добу на одного Клієнта;

По карткових рахунках:

- на проведення будь-яких безготівкових операцій з карткових рахунків (у тому числі, але не виключно, переказів з карт банку (card to card, person to person), розрахунків картами банку в торгово-сервісних мережах, розрахунків картами в мережі Інтернет та ін.) у розмірі 30 000 грн./ 1100 доларів США / 1000 ЄВРО

на добу по одному картковому рахунку клієнта;

- за операціями зняття готівки з карткових рахунків у розмірі 20 000 грн./750 доларів США/700 ЄВРО (залежно від валюти рахунку) на добу по одному картковому рахунку клієнта;

Виплата (погашення) іменних депозитних (ощадних) сертифікатів для фізичних осіб здійснюється тільки через поточний рахунок клієнта.

Також змінили ліміти із грошових переказів з карти на карту. Максимальна добова сума – не більше 30 тис. грн з урахуванням комісії.

Інші ліміти залишили без змін: максимальна сума одного переказу (з урахуванням комісії) - 14999 грн, максимальна сума усіх переказів за місяць (з урахуванням комісії) - 149999 грн.

Нагадаємо, 15 березня «Сбербанк» вже вводив обмеження на зняття готівки в розмірі 30 тис. грн або еквівалент цієї суми в іноземній валюті через каси банку на добу на одного клієнта. У банку заявили, що тимчасові обмеження викликані порушенням графіків інкасації відділень/банкоматів філіальної мережі банку.

ЧИТАТИ ЩЕ: РОСІЙСЬКОМУ «СБЕРБАНКУ» МОЖУТЬ ЗАБОРОНИТИ ПРАЦЮВАТИ В УКРАЇНІ

Як відомо, громадськість обурює сам факт роботи російських банків в Україні в умовах російської агресії на сході України.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОРОШЕНКО ВНІС СВОЮ ЛЕПТУ В РОЗВИТОК РОСІЙСЬКИХ БАНКІВ, - ДУБІНСЬКИЙ

13 березня представники партії «Національний корпус» влаштували акцію, під час якої замурували відділення «Сбербанку России» на Золотих воротах в Києві.



15 березня у Луцьку чорною фарбою розмалювали двері та вікна приміщення, яке займає відділення "Сбербанку Росії" в місті. Невідомі написали фрази "RusBank", "Bank Over", "Game Over" тощо. Крім того, монтажною піною залили двері банку.



Нагадаємо, 14 березня депутати Волинської облради прийняли звернення щодо санкцій стосовно банків з російським капіталом в Україні. Не голосували лише депутати партії «Солідарність», які, на чолі з головою ОДА Володимиром Гунчиком , не з’явились на сесію облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Наебиулина) Показати IP 16 Березня 2017 16:24
В российских банках хранится 36 млрд. депозитов граждан Украины. Рашка остается первым партнером Украины как по импорту, так и по экспорту. Но доля все время уменьшается. Уже три года. У рашки есть ресурсы ждать еще, и еще, когда здесь обвалится популизм. Не превращайте Украину во фронт европы против рашки. Ведь они даже безвиза нам не дают.
дурноуліній до Наебиулина) Показати IP 16 Березня 2017 18:52
санкції США і євросоюзу проти рашки відразу не діють. економіка загнеться через пару років. а якщо хтось зберігає депозити в бред-банку, то хто йому лікар ?
корінний лучанин до дурноуліній Показати IP 16 Березня 2017 19:32
Ось вся краса українських експердів.10 класів закінчив,експерд?
свідомий до дурноуліній Показати IP 16 Березня 2017 20:43
Потрібно переживати за свою країну. За Росію не хвилюйтесь. вона займає 1/6 суші і там зосереджена величезна кількість важливих природних ресурсів. Повірте за необхідності вона здатна нормально існувати автономно розвиваючи внутрішній ринок. Там кожен край славиться своїм ресурсом і здатний задовільнити основні потреби держави в цілому. В них є і ліс і чорноземи, енергоносії, морські ресурси. Те що вони купували в нас ту ж с/г продукцію, чи інші товари в будь кого, аж ніяк не говорить про їхню залежність. Просто при високій ціні на нафту і низькій на агропромислові товари вони не бачили необхідності розвивати цю галузь. Простіше було купити в нас. Так і в інших галузях. Це не ода Росії як може хтось подумати, а лише твереза оцінка обєктивної реальності. І не ведіться на стратегію нашої влади сидіти й чекати коли під санкціями комусь стане погано.Повірте нам від цього краще не стане. Скоріше постаріємо так і не дочекавшись покращення. Це хибна стратегія. Потрібна стратегія дії але комплексна і з прицілом на конкретний результат.
Ха Показати IP 16 Березня 2017 20:30
поки товстий схудне, то худий сдохне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus