USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В однієї з комісій Волиньради буде новий очільник

16 Грудня 2019 14:47
Депутат Віталій Заремба надалі не планує виконувати обов’язки голови постійної комісії обласної ради.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією 16 грудня.

Як повідомив голова комісії Анатолій Вітів, депутат Віталій Заремба звернувся з заявою, у якій просить звільнити його від виконання обов’язків голови постійної комісії облради з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин.

Анатолій Вітів розповів, що таким чином виникає колізія, адже до складу комісії входять ще лише двоє депутатів – Валентин Чернецький (секретар комісії) та Вячеслав Богдан. З його слів, він вів перемовини з головою фракції «Солідарність» Володимиром Бондарем, аби той надав іншу кандидатуру на посаду голови комісії від фракції замість Віталія Заремби.

Однак наразі такої кандидатури немає, тож у майбутньому потрібно визначити голову комісії для її повноцінної роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Гоцул Показати IP 16 Грудня 2019 14:54
Та не треба вже нікого обирати - ця облрада вже завершує роботу, на носі нові вибори ...
лучанин Показати IP 16 Грудня 2019 15:57
Зверніть увагу з ким Вітів веде перемовини! Із 60-ти депутатів авторитетним для Вітіва виявився_Бондар! Питання під питанням.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus