USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

В одному з навчальних закладів Волині – спалах COVID-19

28 Лютого 2023 10:05
В одному зі спеціалізованих навчальних закладів Ковельського району зареєстровано спалах COVID-19. Перші п’ять випадків хвороби виявлено у зв’язку з відновленням занять у закладі після тривалої перерви.

Про це повідомили у Волинському обласному лабораторному центрі.

Задля недопущення подальшого поширення вірусу COVID-19 працівниками Любомльського відділення Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб проведено комплекс протиепідемічних заходів, зокрема обстеження вихованців і працівників школи методом ПЛР. Зразки біоматеріалу відібрано у понад 150-ти контактних осіб. Виявлено ще понад два десятки хворих, перебіг недуги легкий.

Працівники Любомльського відділення надали рекомендації, роздали інформаційні матеріали та повідомили голову ТГ.

Заходи щодо ліквідації спалаху COVID-19 тривають.

Фахівці-епідеміологи Волинського центру контролю та профілактики хвороб звертають увагу, що в області за останній тиждень майже на 30% збільшилася захворюваність на коронавірусну інфекцію. Тому актуальним залишається питання вакцинації від COVID-19. Це захист від важкого перебігу хвороби та смерті.

Як повідомляли, з 20 по 26 лютого на Волині зареєстрували 324 випадки захворювання на COVID-19. Серед хворих – 50 дітей та 11 медичних працівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 28 Лютого 2023 18:22
Та вже не позортеся з тою болячкою, яка лише в новинах існує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus