USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В окупований Севастополь звозять вбитих і поранених рашистів з острова Зміїного

14 Травня 2022 18:52
Із сорока зв’язківців збройних сил рф, відряджених на острів Зміїний, живими повернулися восьмеро. Наразі в окупований Севастополь звозять вбитих і поранених рашистів.

Одночасно евакуйовано десять тіл загиблих. Всі вони військовослужбовці частини спецзв’язку збройних сил рф, яка дислокується в окупованому Севастополі, повідомляє Головне управління розвідки.

На сьогодні у севастопольському військовому шпиталі переповнені хірургії та травматології. У зв’язку з високим навантаженням в палатах встановлюють по сорок ліжок.

Через велику кількість поранених на території Криму активно йде кампанія щодо донорства крові. Окупаційна влада вимагає від підприємців відправляти працівників до пунктів здавання крові. При цьому донором може стати хто завгодно – жодних медичних документів не вимагають, обстеження не проводять.

Читати ще: Україна боротиметься за острів Зміїний стільки, скільки буде потрібно, – начальник розвідки

Одночасно на «державні підприємства» півострова надійшло розпорядження окупаційної влади про відправлення до місцевих військкоматів визначеної кількості чоловіків (залежить від загальної кількості співробітників). Їм пропонують підписати контракти зі збройними силами рф на строк від трьох місяців до одного року. Обіцяють несення служби на тимчасово окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей.

«Як свідчить практика, подібні обіцянки окупанти не виконують. Багато полонених рашистів скаржаться саме на те, що попри обіцянки «виконувати суто поліційні функції у захоплених населених пунктах», вони одразу опиняються на передовій», – зазначають у ГУР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus