USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«В Порошенка є залежність – від влади і грошей», – Поліщук про вибори

16 Квітня 2019 21:07
Кампанія чорного піару, запущена командою Петра Порошенка проти Володимира Зеленського насправді шкодить більше замовнику, ніж «жертві». Один з яскравих прикладів – фейк про «наркозалежність» Зеленського. Але якщо в когось з кандидатів і є залежність, то в Петра Порошенка – від грошей і влади.

Про це депутат, радник міського голови Ігор Поліщук розповів під час ефіру ТРК «Аверс».

Після першого туру використовується надзвичайна кількість фейків, вкидів, чорного піару.

«Дном став ролик, де Зеленського збиває вантажівка, наркотичні засоби зображені. І цей ролик опублікований на офіційному каналі президента. Думаю, Порошенку не варто було опускатись до таких методів. Почали розкручувати тему начебто наркозалежності Зеленського при чому без жодних на це підстав.

Кампанія Порошенка будується не на його досягненнях, а на придуманих недоліках опонента», - каже Ігор Поліщук.

З його слів, очевидно, що штаб Порошенка працював з другом дитинства Зеленського Денисом Манджосовим, який спочатку не з’явився на свою прес-конференцію, а потім в ефірі каналу Порошенка «Прямий» спростував будь-які закиди щодо буцімто наркозалежності Зеленського.

«Черговий провал, коли друга дитинства хотіли використати проти Зеленського і, очевидно, змусити його повідомити якусь неправдиву інформацію про нього, але не вдалося», - зазначає Ігор Поліщук та додає, що якщо в когось із кандидатів і є залежність, то вона є в Петра Порошенка.

«Якщо говорити про залежність, то вона є в самого Порошенка – це залежність від влади і грошей. Людина абсолютно неадекватно оцінює ситуацію. Побачивши, що 84% тих, хто проголосували, не бачать його президентом він все одно робить відчайдушні спроби завоювати електорат, далі бреше і повідомляє неправдиву інформацію», – резюмує Поліщук.

На його думку, кампанія чорного піару Порошенка проти Зеленського працює проти самого Порошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Je suis votre pays Показати IP 16 Квітня 2019 22:00
Не прочитала, ну і до цих пір не визначилась. Тому буду сумніви публікувати у коментах. Почали: Якщо голосувати за коміка то цирк, то чим було введення минулого року, на п'ятому році війни, воєнного стану на місяць? Це був не цирк? Якщо не цирк, то чому, аж так пізно і всього на місяць? А якщо цирк? То чи хвилювали когось відчуття і думки людей, які ту війну проходять від початку? Включаючи, як військових так і цивільних.
TTL Показати IP 17 Квітня 2019 06:46
А те що боксер якого били все життя по голові в мерах Києва то це нормально! А тещо буде комік! То це цирк!! Не розумію наш народ!
Анонім до TTL Показати IP 21 Квітня 2019 09:51
Це народ тебе не розуміє, бо ти - меншість недалека...
ан Показати IP 17 Квітня 2019 12:01
у Зеленського юридична освіта. і батько професор.хороша сім.я а те що став коміком просто квн допоміг. та й чесна людина він. в харанта як кажуть бариги одні а яблуко від яблуні як відомо..... та і було вже в його 5 років то хоч би що зробив для простих людей . хоч би яку обіцянку виконав.
Навуходоносор Показати IP 17 Квітня 2019 12:02
Гоголь в своей гениальной пьесе "Ревизор" устами своего героя сказал, что "с тех пор как его маменька в детстве стукнула головой об пол, у него изо рта пахнет водкой". Такое впечатление, что почти у каждого представителя нынешней власти изо рта пахнет водкой.
123 Показати IP 17 Квітня 2019 13:02
Не судіть і не судимі будете, пане Поліщук!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus