USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В результаті теракту в Стамбулі постраждали десятки людей

11 Грудня 2016 08:00
Біля стадіону вибухнув автомобіль, начинений вибухівкою.

Про це повідомляє Главком.

В центрі Стамбула, біля стадіону «Бешикташ», пролунали кілька вибухів. Це сталося після закінчення матчу між двома з найкращих команд Туреччини. Поранені близько 20 осіб.

Міністр внутрішніх справ Сулейман Сойлу, виступаючи в парламенті під час слухання бюджету, сказав, що близько 20 осіб отримали поранення, багато хто з них співробітники поліції. Відповідно до попередніх даних, в автомобілі вибухнула бомба, направлена на поліцейський автобус.

Двоє свідків чули два вибухи за межами Vodafone Arena, яка знаходиться на краю Босфору в центрі Стамбула і є базою для футбольної команди «Бешикташ».

«Це було схоже на пекло. Полум'я піднялось до неба. Я пив чай в кафе поряд з мечеттю», - сказав Омер Їлміз, який працює прибиральником в сусідньому Долмабахче мечеті.

«Люди пірнули під столи, жінки почали плакати… Це було жахливо…», - сказав прибиральник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus