USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Росії знову розбився військовий літак

17 Вересня 2017 08:00
У Волгоградській області Росії впав військовий літак Як-130. Напередодні у Калузькій області Росії зазнав аварії бомбардувальник повітряно-космічних сил РФ Ту-22М3, який бере участь у військових навчаннях "Захід-2017".

Про це повідомляє російське інформагентство "Интерфакс" з посиланням на джерела в екстрених службах регіону.

Літак зазнав катастрофи під час військово-тренувального польоту.Два пілоти, які перебували на борту встигли катапультуватись.

Водночас РИА Новости з посиланням на міноборони РФ пишуть, що літак розбився поблизу аеродрому в Борисоглібську, що в сусідній з Волгоградською Воронезькій області, і перш ніж катапультуватись, екіпаж вивів літак подалі від будівель.
"Обидва пілоти після приземлення одразу вийшли на зв'язок, їх життю і здоров'ю нічого не загрожує. Для евакуації пілотів в район аварії направлена пошуково-рятувальна група", – уточнили в міноборони.

До слова, напередодні у Калузькій області Росії зазнав аварії бомбардувальник повітряно-космічних сил РФ Ту-22М3, який бере участь у військових навчаннях "Захід-2017".

Зазначимо, що Як-130 належить до класу реактивних навчально-бойових літаків. Він розрахований на два місця і призначається для навчання курсантів льотних училищ для покращення навичок пілотування і виконання бойових завдань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
aaaaaaaaaa Показати IP 17 Вересня 2017 10:05
Тим хто після мого комментаря буде радуватись новині: в нас літаки не падають бо їх просто немає. порізали на мангали в 90-х
Лопатою по ваті до aaaaaaaaaa Показати IP 17 Вересня 2017 14:39
Дурачіла проспись. Тільки в нас на Волині треті чи четверті навчання авіації за цей рік, спавжні, потужні, ПРОФЕСІЙНІ. І ЯКЩО У ДЕРЖАВИ, ЯКА НАПАЛА НА МОЮ БАТЬКІВЩИНУ - УКРАЇНУ, ТОБТО У ВОРОГА ПАДАЄ ЛІТАК, Я РАДІЮ ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ, ТОМУ ЩО ЩЕ ОДИН ВАТНИЙ СОЛДАФОН В ПЕКЛІ, І ВЖЕ В УКРАЇНІ НЕ ПОВОЮЄ ! Я РАДІЮ ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ ВТРАТАМ ВОРОГІВ ! А вам рекомендую користуватись дезодорантом, бо дуже лаптями смердить.
лопатою по яйцях до Лопатою по ваті Показати IP 17 Вересня 2017 16:59
роззуй беньки професійний сліпак! йди помийся бо смердить нацизмом .
Лопатою по ваті до лопатою по яйцях Показати IP 17 Вересня 2017 19:27
Яка ж у вас путінососів каша в голові, де треба і не треба свій нацизм сунете, - ідіоти скрєпануті. ГОЛОВНИЙ НАЦИСТ У СВІТІ НА ЗАРАЗ - ЦЕ КАРЛОН, і закінчить воно так само як гітлер, якого воно наслідує. Або свої ж придавлять, як смердючого клопа.
Степан(Крымчанин) до Лопатою по ваті Показати IP 17 Вересня 2017 23:00
Разочарую -пилоты спаслись. Учебный самолёт разбился-это железо. Люди живы. Пересядут на другой. Их хватает. Для справки-ЯК-130 учебно тренировочный самолет имеет полнокомплектную схему внешней боеподвески. Может использоваться как легкий штурмовик. Создан совместно с итальянцами(санкции!!!). Лицензию на изготовление закупила Италия, Германия, Франция (опять же санкции).
Лопатою по ваті до Степан(Крымчанин) Показати IP 18 Вересня 2017 08:20
Ну что зажили как в мацкве ? Как там зароботки, зажиточные богатые туристы с рашшки ? Ну ничего, вот мост достроят, тогда заживете. А НАСЧЕТ ПИЛОТОВ, ТАК МНЕ ПОБОКУ В ПРИНЦЫПЕ, ЧТО ТАК ЧТО ЭДАК.ТЫ ЖЕ ЗНАЕШ, НА РАССЕЕ ЛЮДЕЙ ЗА МУСОР ИМЕЮТ, ПО ТИПУ, - БАБЫ ЕЩЕ НАРОЖАЮТ.
Да ти шо до aaaaaaaaaa Показати IP 17 Вересня 2017 14:59
ХА ХА, попроси, щоб тобі в землянку під ростовом провели УКРОТВ, бо у нас майже кожен місяць авіація ЗСУ навчання проводить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus