USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Сапалаївку стікають нечистоти з труб «Луцького пивзаводу» та «Волиньгазу»

29 Серпня 2018 11:19
Луцькі муніципали виявили ще три труби, з яких нечистоти стікали в Сапалаївку, йдеться на сторінці муніципалів.

"Один трубопровід був прокладений від річки до земельної ділянки регіональної газової компанії ПАТ «Волиньгаз», однак охорона підприємства не впустила на територію інспектора департаменту, щоб перевірити звідки в Сапалаївку впадає брудна смердюча вода адже можливо вона і не їхня. Дивно, чи не так?

Інша труба вела до території ПАТ «Луцький пивзавод». Під час обстеження інспектори помітили, що в річку з неї витікає рідина білого кольору з їдким запахом.

За даними фактами департамент муніципальної варти буде звертатись у спеціалізовані служби з метою встановлення володільців та користувачів даних труб.

Є підозри що саме скид цих нечистот давав запах на вул. Богдана Хмельницького, Набережну, Івана Франка, Винниченка та Чернишевського.

Обстеження берегів річки Сапалаївки інспектори департаменту муніципальної варти будуть продовжувати, щоб виявляти можливі джерела смороду", - йдеться у дописі муніципалів.
До слова, інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради під час обстеження прибережної смуги Сапалаївкисьогодні вранці виявили трубу з нечистотами, які течуть в річку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
ПАТ Показати IP 29 Серпня 2018 11:21
Це з волиньгазу зливають скраплений газ в Сапалаївку. Нелюди!
здравомислячий до ПАТ Показати IP 29 Серпня 2018 15:59
Якщо охорона Волиньгазу не впустила на свою територію інспектора департаменту то можна зробити висновок що це їхня труба по якій спускають нечистоти в річку.Якщо це не їхня труба то вони б пустили б інспектора на територію і показали що труба йде не від них!
Правдоруб Показати IP 29 Серпня 2018 11:45
Нехай вздовж Стиру пройдуться то ще багато чого цікавого знайдуть !!!
Артур Показати IP 29 Серпня 2018 12:33
не бачу в цьому проблеми. Просто закрийте трубу.
Всезнайко до Артур Показати IP 29 Серпня 2018 13:01
То точно. І власника зразу знайдете...
Оптимістка Показати IP 29 Серпня 2018 13:38
Це все добре, але цікаво чи хтось заплатить штраф і що буде зроблено з трубами????
Піонер-пенсіонер Показати IP 29 Серпня 2018 13:58
То все москалюки
Анонім Показати IP 29 Серпня 2018 19:07
Ви в свому розумі?З волиньгазу течуть нечистоти,жах,це ж треба таке видумати,а з пивзаводу можливо і течуть,але сморід зранку біля ПРОМЕНЯ!!!!Біля труб запаху НЕМАЄ!!!!!Хто в це не вірить пройдіться біля тих труб і біля Променя,це ідіотом треба бути,щоб вірити в ці казки!!!!Таке враження,що хтось заплатив комусь щоб не знаходили джерело смороду,а нам оці "джерела"показують!!!За кого вони мають лучан!?!Охорона Волиньгазу не пускає нікого на територію,для того вона і охорона!!!
Юра Показати IP 30 Серпня 2018 03:32
Водоканал на Дубнівській теж скидає ржаву жовту воду , ганьба, в США вже б відкрили кримінальну справу
Волиньгаз Показати IP 30 Серпня 2018 22:56
Ми ніколи не визнаємо,що з труби в Сапалаївку стікають туалети з корпусу 4, а ви цього не доведете! І всьо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus