USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Туреччині можуть відновити смертну кару

18 Липня 2016 23:40
Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган заявляє, що готовий схвалити відновлення у Туреччині смертної кари у разі прийняття відповідного рішення турецьким парламентом.

Про це повідомляє Еспресо з посиланням на сайт американського телеканала CNN.

Лідер турецької держави відмовляється виключати можливість смертної кари для тисяч арештованих людей після насильницького невдалого військового перевороту, спроба якого відбулася 15 липня. Затримали понад 2800 учасників військового перевороту. Після цих подій народ почав вимагати відновлення смертної кари.

"Існує явний злочин, який полягає у державній зраді, і ваше звернення ніколи не може бути відхиленим з боку нашого уряду", - заявив Ердоган.

"Але неодмінно для цього знадобиться парламентське рішення, щоб вжити кроків у формі конституційних заходів, тому лідери (партій) повинні зібратися та обговорити це. Якщо вони приймуть це, тоді я, як президент, схвалю будь-яке рішення, яке вийде з парламенту", - наголосив Ердоган.

Нагадаємо, на вимогу країн ЄС Туреччина відмовилася від смертної кари у 2004 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧОМУ ЗАЗНАВ НЕВДАЧІ ТУРЕЦЬКИЙ ПЕРЕВОРОТ?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лех Показати IP 19 Липня 2016 01:03
Правильно, і нам треба давно!
Люди Показати IP 19 Липня 2016 11:38
Дуже вірно. І В УКраїні потрібно -оце буде боротьба з корцпцією!!! Дуже правильно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus