USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

В Україні можуть допустити глядачів на спортивні змагання

13 Грудня 2023 23:00
Вболівальники зможуть знову повернутися на стадіони. Уряд України розробив спеціальний порядок проведення спортивних змагань із глядачами.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства молоді та спорту.

«Спортивні змагання в Україні призупиняються у разі оголошення повітряної тривоги. Головна умова повернення глядачів на трибуни – наявність укриття чи бомбосховища», – встановив Кабінет міністрів.

Попередній огляд місця, на якому відбуватимуться змагання, перевірятимуть робочі групи. До них входитимуть представники спортивної федерації, керівництво спортивної споруди, представники ОВА, ДСНС і поліція.

«Робоча група перевірятиме укриття, де будуть розміщати вболівальників, спортсменів, тренерів, суддів та інших фахівців у разі повітряної тривоги. Сховище повинно знаходитися на відстані не більше ніж 500 метрів від місця проведення заходу. Вболівальники повинні дістатися до укриття за 10 хвилин кроком», – сказано в повідомленні.

Читати ще: Чотирьох футзалістів луцького клубу викликали в юнацьку збірну України

Крім того, на стадіонах та у спортзалах повинні бути розміщенні схеми евакуації, а спортсмени, тренери, судді та інші фахівці зобов’язані проходити інструктаж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus