USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні компенсовуватимуть вартість дитячих гуртків

11 Березня 2019 17:28
З початку 2019 року в Україні запрацювала програма компенсації вартості розвиваючих дитячих гуртків. Про це пише ТСН.

«З 1 січня 2019 року ті батьки, які займаються розвитком дитини, мають право на податкові пільги на гуртки, дитячі садки та інші програми навчання», – написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Своєю чергою, міністр юстиції Павло Петренко уточнив, що кожен з батьків, хто витратився на навчання дитини, будь-то одноденний семінар, спортивна секція чи навіть коледж – має право на компенсацію від держави.

За його словами, уряд компенсує 18%. Петренко розповів, які документи потрібні, щоб отримати податкову знижку:

«Вам необхідно щомісячно збирати квитанції по оплаті послуг того персоналу, який вчить дитину в гуртку. Друге, у свого роботодавця станом на кінець року взяти довідку про ваші всі доходи, які ви маєте за місцем роботи. Третє, подати в державну фіскальну службу по місцю своєї реєстрації податкову декларацію».

Податкова порахує 18% від ваших витрат, як вже частково сплачений у наступному році сплачений податок на дохід фізичних осіб. Тобто, у батьків із зарплати відповідну суму в казну вже не стягуватимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus