USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьким освітянам виділятимуть кошти на лікування COVID-19

7 Жовтня 2020 11:22
На компенсацію лікування у випадку захворювання на COVID-19 луцьким освітянам – педагогам та вихователям у дитячих садочках, які є у зоні підвищеного ризику, хочуть виділити кошти з міського бюджету.

Про це стало відом під час засідання позачергової 94 сесії міської ради VII скликання сьогодні, 7 жовтня.

Так, луцькі депутати ухвалили рішення доручити департаменту економіки та фінансів, а також управлінню охорони здоров’я, детально вивчити це питання, а також пропрацювати механізм виділення коштів, оскільки у резервному фонді таких коштів уже немає. Зокрема, зі слів директора департаменту фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілії Єлової, станом на 7 жовтня у резервному фонді міської ради лишилося 897 тисяч гривень. Однозначно, на реалізацію такої програми підтримки освітян, їх не вистачить.

Водночас, як зазначив депутат Олександр Кравченко, раніше з бюджету міста виділили 500 тисяч гривень на участь баскетбольного клубу «Старий Лучеськ» в чемпіонаті.

«Резервний фонд у нас і так невеликий, а тим більше ми плануємо виділяти кошти з резервного фонду на лікування вчителів. Тому я пропоную повернути ці кошти назад у резервний фонд», – зазначив обранець громади.

Однак депутати такої ініціативи не підтримали.

Остаточне рішення про механізми виділення коштів на лікування освітян від COVID-19 луцькі депутати планують прийняти під час наступної сесії міської ради, яка відбудеться на наступному тижні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вчитель Показати IP 7 Жовтня 2020 12:01
Гарний крок, потрібний, але дуже шкода що це тільки перед виборами.
Зауч до Вчитель Показати IP 7 Жовтня 2020 12:17
Щось виділяють, виділяють... і з/п 4 тис.$ ... а в реалі _ _ _ без солі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus