USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

В Україні можуть посилити мобілізацію, якщо Білорусь отримає ядерну зброю, – Арахамія

27 Березня 2023 13:55
Мобілізацію в Україні можуть посилити, якщо Білорусь все ж отримає від Росії ядерну зброю. Проте наразі в Україні не ставляться серйозно до погроз російського диктатора Володимира Путіна.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на керівника фракції «Слуга народу» Давида Арахамію в ефірі Sky News.

«Ми не віримо, що може статися, але ніхто не знає. Ми протягом цього року дізналися, що ніхто не знає, що може статися. Ніхто не вірив, що Росія може вдертися, і масштаб, з яким вони це зробили», – заявив нардеп.

Він зазначив, що Україна повинна бути готова до того, що Росія може передати ядерну зброю Білорусі. За словами Арахамії, такі дії РФ можуть призвести до відкриття другого фронту. У такому випадку в Україні можуть оголосити додаткову мобілізацію.

«Це може означати про залучення більшої кількості людей до армії. Нам потрібно принаймні ще вісім бригад, щоб контролювати цю лінію фронту. На щастя, для нас ця територія і рельєф схожі на болота. Тому буде важко напасти», – сказав Арахамія.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін заявив, що нібито на прохання Лукашенка вирішив розмістити ядерну зброю у Білорусі.

При цьому в Європі та США розкритикували наміри Путіна, а секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що Кремль взяв Білорусь в ядерні заручники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Женя Показати IP 27 Березня 2023 14:21
А зараз прям легка мобілізація. Чим допоможе посилена мобілізація при ядерній загрозі? Трупами закидати дороги?
Анонім Показати IP 27 Березня 2023 14:30
а до чого тут мобілізація? Хай США і Західна Європа повернуть нам ядерну зброю, яка у нас була, бо саме вони були ініціаторами в ядерному роззброєнні України і передачі її росії. Хіба більша кількість військових в Україні захистить нас від нанесення ядерного удару?
абвг Показати IP 27 Березня 2023 14:31
І який же причинно-наслідковий зв'язок між розміщенням ядерної зброї у білорусів і відкриттям другого фронту???? та ще й приплів сюди посилення мобілізації.
Анонім до абвг Показати IP 27 Березня 2023 17:05
воно убоге.що від нього можна почути врозуміле.
Нарід Показати IP 27 Березня 2023 14:47
Арахамію на хронт!
Спритник Показати IP 27 Березня 2023 15:08
Черговий ухилянт, користуючись посадою, вирішив збільшити інтенсивність мобілізації
Підпільник Кіндрат Показати IP 27 Березня 2023 22:29
"... заявив нардеп",- згідно КУ робити заяви у нас в Україні можуть три особи: - Президент України; - Голова ВРУ; - Міністр МЗС: Цей заявитель,- це що за один ??!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus