USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні можуть скасувати сотні авіамаршрутів

26 Липня 2015 14:14
Комісія Державної авіаційної служби України з розгляду прав на експлуатацію повітряних ліній планує 30 липня розглянути питання анулювання значної кількості таких прав українських авіаперевізників. Про це інформує Експрес.

Згідно з повідомленням на веб-сайті Державіаслужби, зокрема, планується розглянути питання про анулювання прав авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України (МАУ) на експлуатацію повітряних ліній відповідно до листа служби щодо підстав анулювання таких прав. Це стосується внутрішніх маршрутів Київ – Донецьк і Київ – Сімферополь, а також 104 прав на регулярні міжнародні лінії.

Передбачається також розгляд питання про анулювання ПАТ “Мотор Січ” прав на польоти за семи внутрішніми і двома міжнародними маршрутами, авіакомпанії “Дніпроавіа”, відповідно до її заяви, за трьома внутрішніми, 10 регулярними міжнародними напрямками, а також, згідно з листом Державіаслужби, за одним внутрішнім і 28 регулярними міжнародними лініями.

Крім того, авіакомпанії “Роза Вітрів” можуть анулювати права на польоти за 18 міжнародними регулярними маршрутами, авіакомпанії “Атласджет Україна” – за 15 внутрішніми маршрутами.

Авіакомпанія Yanair може втратити 11 прав на польоти в межах України і дев’яти прав на регулярні міжнародні лінії. Авіакомпанії UM Air можуть анулювати права на 23 міжнародні регулярні лінії, компанії “Браво” – на три міжнародні регулярні лінії, компанії “ЮТейр-Україна” – на сім внутрішніх і 35 міжнародних регулярних ліній, відповідно до заяви компанії.

Крім того, згідно з листом Державіаслужби, “ЮТейр-Україна” може втратити ще 10 прав на польоти за регулярними міжнародними лініями. Разом з тим, авіаперевізники подали заявки на отримання низки призначень на авіамаршрути.

Так, комісія 30 липня розгляне питання про видачу авіакомпанії “Роза Вітрів” 24 призначень на чартери, компанії “Дарт” – двох призначень на чартери, компанії Yanair – трьох призначень на регулярні міжнародні польоти, МАУ і “Атласджет Україна” – на шість регулярних міжнародних маршрутів кожній, UM Air – на 14 міжнародних регулярних ліній, компанії “Браво” – на 14 міжнародних регулярних ліній.

Як повідомлялося, Державіаслужба в червні поточного року повідомила українських авіаперевізників про можливість анулювання виданих їм призначень на авіамаршрути через невиконання польотів. Як повідомив тоді глава Державіаслужби Денис Антонюк, авіаперевізники повинні будуть роз’яснити відсутність польотів згідно з раніше виданих призначень, інакше останні анулюють. Згідно з наказом Державіаслужби “Про затвердження авіаційних правил “Порядок надання та анулювання прав на експлуатацію повітряних ліній”, анулювання права на експлуатацію повітряної лінії настає, зокрема, при нездійсненні експлуатації лінії протягом 12 місяців або припинення її експлуатації на 12 місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
льочик Показати IP 26 Липня 2015 14:58
пи.дець країні,,,.
вдв Показати IP 26 Липня 2015 23:12
скоро зарплата буде по 1000 евро, ха ха
Анонім до вдв Показати IP 26 Липня 2015 23:41
по советскому курсу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus