USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні обмежили виїзд за кордон студентам іноземних вишів, – ДПСУ

22 Вересня 2022 14:25
В Україні з 14 вересня чоловікам, які вступили в іноземні виші, обмежили виїзд за кордон. Причиною цьому стало численне підроблення документів.

Про це розповів речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко, передає LIGA.Life.

Раніше, за рішенням вищого військового керівництва, студентам, які навчались за кордоном до 24 лютого, дозволяли виїжджати за межі України для продовження навчання. Проте останнім часом почались масові підробки документів.

За статистикою ДПСУ, лише за липень-серпень на кордоні виявили близько 600 осіб, які використали підробні документи про навчання у закордонних навчальних закладах.

Демченко додає, що за постановою уряду від 27 січня 1995 р. № 57, яка регламентує Правила перетину державного кордону громадянами України, чоловіки-студенти іноземних навчальних закладів не входять у перелік винятків, яким дозволений перетин кордону.

«Це питання може бути вирішене, якщо внесуть зміни в постанову уряду № 57», – додає речник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Вересня 2022 16:24
хто б сумнівався в тому,що таких підробок не буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus