USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У МОЗ обіцяють швидкі тести на антиген до COVID-19

2 Вересня 2020 14:56
Міністерство охорони здоров’я України обговорило з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я оновлення правил тестування на коронавірус. ВООЗ обіцяє оновити правила наступного тижня.

Про це заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко, передає Корреспондент.

Він зазначив, що в протокол із тестування на коронавірусну хворобу введуть швидкі тести на антиген. «Раніше використовувалися швидкі тести на наявність антитіл. Сьогодні в США вже зареєстровано чотири виробники швидких тестів на антиген», – зазначив він.

Крім того, в США випустили свої рекомендації щодо стратегії тестування швидкими тестами на антиген. Ляшко каже, що ВООЗ також оновлює протокол із тестування.

«Ми зараз ведемо переговори з усіма виробниками, які зареєстрували швидкі тести на антиген, для того, щоб вони подали на реєстрацію цих тестів в Україні, і це дозволить нам значно збільшити кількість тестувань», – заявив головний санлікар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus