USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Україні побільшає польських телеканалів

30 Квітня 2016 08:00
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення дозволила транслювати в Україні два польські канали, а саме - Kino Polska Muzyka International і Kino Polska International. Про це йдеться на сайті нацради.

Так, під час засідання 28 квітня нацрада внесла зміни до рішення від 02.04.2008 № 652 «Про затвердження Переліку програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких на території України не обмежується згідно з частиною першою статті 42 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» і дозволила трансляцію телеканалів «Kino Polska Muzyka International» та «Kino Polska International».

З проханням дозволити трансляцію в кабельних мережах України зазначених програм звернулася компанія Scripps Network International Limited, Велика Британія. Аналіз документів та програмного наповнення цих європейських мовників засвідчив відповідність їх програм чинному законодавству.

Обидві компанії мають ліцензії на телевізійне мовлення Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji (Польща). Мова програм – польська. Обсяг мовлення по 23 години на добу. У програмах відсутні передачі еротичного та сексуального змісту, зі сценами надмірного насилля чи жахів, фільми, демонстрування яких заборонено на території України. Реклама не транслюється.

Крім цього, ухвалено доповнити зазначений Перелік інформацією про формат сигналу таких програм: «Food Network» (одночасна трансляція програми у форматі SD та HD); «Fine Living Network» (FLN) (одночасна трансляція програми у форматі SD та HD).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Квітня 2016 16:28
А скільки українських каналів в Польщі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus