USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

В Україні – понад тисяча мільйонерів, 40% з них – жінки

22 Березня 2019 17:15
1120 українців задекларували доходи за 2018 рік, що становлять понад мільйон гривень. Наймолодшому ще немає 18 років, а 40% становлять жінки. Про це повідомляє Державна фіскальна служба.

Це проміжні результати кампанії з декларування доходів, що триватиме до 2 травня.

Понад третина мільйонерів (35%) зареєстрована в Києві, на другому місці — Харківська та Дніпропетровська області (по 9%).

Наймолодшому мільйонеру — майже 18 років, він отримав майно у спадок, повідомляють у ДФС. Найстаршому — 83 роки, доходи отримані від операцій з відчуження майна.

усіх мільйонерів в Україні є жінками. Наймолодшій із них — 18 років, вона задекларувала дохід від успадкування майна. Найстаршій українській мільйонерці 78 років.

Найбільшу суму задекларував житель Дніпра. Його дохід становить понад 500 мільйонів. Згідно з декларацією, він отримав у дарунок майно від члена сім’ї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 22 Березня 2019 17:48
Украинские миллионеры - нищеброды в сравнении с американскими, например. В США долларовых миллионеров по статистике больше, чем всего населения нынешней Швеции! Другое дело, что никто из украинских миллионеров, ни один человек, не нажил свои миллионы тяжким трудом, умом и талантом. Все они вскормлены четырмья источниками - газовой трубой, сомнительной приватизацией советских основных фондов, незаконной добычей полезных ископаемых, принадлежащих народу и воровством бюджета. Все без исключения!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus