USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

В Україні презентували єдиний проїзний е-квиток

6 Квітня 2021 21:49
Міністерство інфраструктури України представило електронний квиток єдиного муніципального транспортного процесингу для міст.

Як повідомила пресслужба Міністерства, онлайн-презентація відбулася сьогодні, 6 квітня, з ініціативи заступника міністра інфраструктури Дмитра Живицького, пише УНІАН.

«Мінінфраструктури хоче ввести єдиний муніципальний процесинг шляхом створення єдиного електронного проїзного квитка, яким можна буде зручно розраховуватись у тролейбусі, трамваї, автобусі або в іншому громадському транспорті», – цитує Живицького пресслужба.

За його словами, це дасть українським містам зростання туристичної привабливості та комфорту; підвищення ефективності громадського транспорту й оптимізації руху; зростання комфорту міської інфраструктури і якості послуг громадського транспорту та повну прозорість для перевізників.

Відзначається, що наступним етапом стане впровадження таких систем на рівні областей.

«Першим містом, яке підключиться до системи, буде Маріуполь. Уже в квітні цього року відбудеться урочистий запуск після восьми місяців тестування», – цитує Живицького пресслужба.

Нагадаємо, з 11 листопада 2019 року у Луцьку запровадили розрахунок у громадському транспорті електронним квитком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus