USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Запровадили електронні проїзні для лучан, які працюють на підприємствах

18 Березня 2020 10:47
У Луцьку запровадили неперсоніфіковані електронні квитки – аналоги проїзного, якими зможуть користуватися працівники підприємств та організацій. Такі е-квитки роботодавець зможе закупити виключно по перерахунку для того, аби персонал міг дістатися до місця роботи.

Про це під час виконкому сьогодні, 18 березня, повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов.

З його слів, цей електронний квиток має такий же вигляд, як і неперсоніфікований е-квиток. Вартуватиме він 270 гривень, запрограмований на 70 поїздок на місяць.

«Якщо ці 70 поїздок будуть працівник використає за 20 днів, то підприємство зможе перерахувати кошти на квиток і працівник буде далі ним користуватися. Він розрахований виключно на організації, підприємства, установи. Ми пішли назустріч підприємствам та організаціям. Його можна буде придбати виключно по перерахунку, не готівкою», – зазначив Володимир Степанов.

На це член виконкому Олександр Серватович зауважив, що буде підтримувати це рішення, оскільки воно необхідне і правильне, адже такий електронний квиток – це своєрідний прототип проїзного.

«Але чому до такої форми електронного квитка не мають доступу студенти та гості з іншого міста? Пропоную допрацювати цей проект рішення, щоб такими проїзними могли користуватися й інші категорії населення», – наголосив член виконкому.

На це виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт відповів, що це лише перший крок, далі питання «проїзних» будуть розширювати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 18 Березня 2020 12:52
Добре, 70*6 = 420 грн на автобусі, або 70*4 = 280 грн на тролейбусі. Так на автобусі чи тролейбусі? Тобто підприємства відразу вкладають гроші наперед на місяць і потім використовують, але ж і громадяни попвнюють квиток на 100 і більше гривень, але при цьому ніяких пільг не мають. Можливо треба хоча б при поповненні на суму 240 грн, для прикладу, робити пільгу і зменшити вартість на 1 грн протягом місяця на всі види транспорту, тобто: поповнив картку на 240 грн 1 числа місяця і до кінця місяця можеш їхати тролейбусом за 3 грн, а автобусом за 5 (якщо гроші закінчилися, то поповнюй ще і з цього числа пільга продовжується ще на місяць, а якщо сума попвнення менша за 240, то як і раніше до кінця терміну першого поповненя) - це було б і логічно і справедливо.
1 Показати IP 18 Березня 2020 16:09
Та коли вже введуть альтернативні способи оплати! Де обіцяне восени? )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus