USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

В Україні створять єдиний реєстр військовозобов’язаних

17 Квітня 2017 23:06
Президент України Петро Порошенко підписав закон «Про Єдиний державний реєстр військовозобов’язаних», який 16-го березня ухвалила Верховна Рада, повідомляє УНІАН.

Законом визначено, що основними завданнями Реєстру є ведення військового обліку громадян України – військовозобов’язаних (призовників); планування та виконання заходів з мобілізації, призову на строкову військову службу, прийняття на військову службу за контрактом; інформаційне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, які мають право на пенсію, та членів сімей загиблих військовослужбовців відомостями щодо військового обліку.

Відповідно до закону, до Реєстру вносяться та зберігаються в базі даних такі відомості про військовозобов’язаних (призовників), як персональні дані, службові дані. При цьому зазначається, що згода військовозобов’язаних (призовників) на обробку їхніх персональних даних для цілей Реєстру не потрібна.

Законом визначено, що володіє Реєстром Міністерство оборони України, а розпорядником Реєстру є Генеральний штаб Збройних сил України. Органами ведення Реєстру в районі, районі в містах Києві та Севастополі, у місті обласного (республіканського в Автономній Республіці Крим) значення без районного поділу, у районі в місті обласного значення з районним поділом є районні (міські) військові комісаріати.

У законі підкреслюється, що держава гарантує захист бази даних Реєстру від несанкціонованого доступу та зловживання доступом, незаконного використання відомостей Реєстру, порушення цілісності бази даних Реєстру та його апаратного чи програмного забезпечення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Його Показати IP 17 Квітня 2017 23:27
А де Юлька, котра кричала, що призиву в армію більш не буде? Вс...сь?
Я Показати IP 17 Квітня 2017 23:59
Згода на обробку даних не потрібна,тобто тепер всі зобов'язані раби?Чи все ж таки люди?Хіба можуть бути ці данні захищенні?І що тепер ніхто не відкупиться?Я в це не вірю,бо прийдеться синкам мажорів іти в армію,я всетаки думаю людей не потрібно як баранів гнати в армію,а створити умови,щоб хлопці самі хотіли йти туди і ніякі реєстри не допоможуть пане президент
До Я Показати IP 18 Квітня 2017 09:52
Візьміть годиник приїдьте у Володимер станьте біля військових частин і побачте теперішню сучасну військову службу.В частинах служить до тисячі військовослужбовців -жінок.І майже всі мають посвідчення УБД за ато. Десь на 9 годин ранку їдуть на службу тіпа шикуються а потім шарахаються по всьому Володимеру від базара до лікарні.Обід з 14-15 і тількі самі стойкі ідуть зі служби в 16.45.Субота -неділя вихідний, отпуск простий ,отпуск за ато, отпуск бо тіпа хвора.То сидять на компютерах ,то якісь чорнобривці ,то якісь бордюри фарбують.Коли країна недоїдає ,країна не досипає,країна платить за їхні атошні пільги, МОЖЛИВО з цього потрібно починати, можливо потрібно мітяти колхозне мислення.реєстр не допоможе. Невже за це загинула не одна тисяча солдат щоб прийшли на їхне місце інш і ЖИРУВАЛИ і РАДІЛИ і корчили з себе національних героїв.
Юля до його Показати IP 18 Квітня 2017 10:20
Ви ж ме президентом не вибрали...........
Ростов Показати IP 18 Квітня 2017 11:06
главное - это учет и контроль , как говорил тов.ВИЛ.
Порошенко Показати IP 18 Квітня 2017 14:00
ТА ЩО ВИ ВЗАГАЛІ ЗНАЄТЕ, ваша думка нам не ЦІКАВА!
Реєстр Показати IP 18 Квітня 2017 14:38
З безвізом мені ваш реєстр пох.......й і до пі.......ди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus