USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В Україні створили посаду омбудсмена з прав людей з інвалідністю

28 Липня 2019 12:23
Кабінет міністрів України прийняв постанову про створення посади уповноваженого з прав людей із інвалідністю зі створенням його апарату.

Відповідна постанова оприлюднена на сайті уряду, інформує УНІАН.

Також, згідно з постановою, будуть ліквідовані офіс із питань європейської і євроатлантичної інтеграції, Департамент із питань стратегічного планування та координації державної політики, Департамент із питань державного управління, Департамент із питань регіональної політики та Департамент забезпечення документообігу та контролю.

У структурі Секретаріату Кабінету міністрів «у межах граничної чисельності працівників Секретаріату» буде створений Директорат взаємодії з Верховною Радою України, Департамент забезпечення документообігу, управління організаційно-аналітичного забезпечення діяльності прем'єр-міністра України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Навуходоносор Показати IP 28 Липня 2019 12:45
А еще надо учредить омбудсменов по проблемам бедности, взаимоотношений с представителями ЛГБД - сообщества, детского алкоголизма, насилия в семьях, качеству продуктов, загрязнению рек и водоемов, утечке трудовых ресурсов за рубеж, взяточничества чиновников, катастрофического износа основных фондов, воровства в оборонпроме, нулевой эффективности вновь созданных антикоррупционных органов и т. п. Одним словом - сколько проблем, столько и омбудсменов учредить! И придать им аппарат тысяч в сто чиновников. Тогда по замыслу творцов идиотизма и все наладится. Вот только вопрос: кто прокормит этих спиногрызов, восседающих на горбу народа и разъезжающих на "Лексусах"?
вона Показати IP 28 Липня 2019 16:20
А хіба люди з інвалідністю потрібні державі. Це для неї зайва ноша.
Інвалід до вона Показати IP 28 Липня 2019 17:04
Тому ми й тікаємо при можливості в інші країни, де ми захищені занодавчо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus