USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Україні від грипу померло вже 19 осіб: серед них – вагітна та троє дітей

15 Січня 2019 13:15
В Україні від грипу вже померло 19 осіб, серед яких вагітна жінка та троє дітей.

Про це у ефірі «Прямого» повідомила завідувач відділу грипу та ГРВІ Центру громадського здоров’я МОЗ України Оксана Артемчук, передає УНІАН.

«За даними минулого тижня в Україні зросла захворюваність на грип та ГРВІ переважно серед дорослого населення. Діти були на канікулах, вони повернулись до навчального процесу з понеділка, тому з наступного тижня ми серед дітей будемо бачити зростання захворювань на грип та ГРВІ», – заявила представник МОЗ.

За її словами, епідемічні пороги в Україні в цілому не перевищені. «Навпаки, ми знаходимось нижче порогу, це добре. Проте в деяких регіонах, а саме у Житомирській, Сумській, Одеській областях, епідемічні пороги перевищені. Саме у цих областях епідемічний рівень захворюваності. Найбільше – це Житомирська область», – зауважила Артемчук. Вона також зазначила, що щеплення від грипу пройшли лише 0,4% населення України. «Я хочу також повідомити, що в Україні вже 19 летальних випадків, серед них – вагітна жінка, троє дітей, двоє медичних працівників. І жоден з них не був щеплений проти грипу», – підкреслила завідувач.

Як повідомлялося раніше, в Україні офіційно оголосили про епідемію грипу та ГРВІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus