USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

В Україні від коронавірусу померли 8 людей

28 Березня 2020 11:44
Станом на 28 березня в Україні коронавірус забрав життя 8 людей. У Міністерстві охорони здоров'я повідомили, що за останню добу зафіксували 3 летальних випадки.

Нові летальні випадки зафіксували в Івано-Франківській, Рівненській та Сумській областях, повідомили у Центрі громадського здоров'я.

Як повідомлялося, станом на ранок 28 березня в Україні 311 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, 5 пацієнтів одужало (4 дорослих, 1 дитина).

Перелік летальних випадків від коронавірусу за областями:

- Івано-Франківська область – 3 летальних випадків;

- Рівненська область – 1 летальний;

- Сумська область – 1 летальний;

- Тернопільська область – 1 летальний;

- Чернівецька область – 1 летальний;

- Житомирська область – 1 летальний.

У більшості випадків хворі на коронавірус запізно звернулися до лікарів, або ж мали супутні хвороби.
Що відомо про жертв коронавірусу

Першою жертвою хвороби стала 71-річна жінка з Радомишля. На початку березня вона повернулася з Польщі. Хоча перші симптоми хвороби у неї проявилися ще 5 березня, вона контактувала з багатьма людьми, а 8 березня відвідувала місцеву церкву. 12 березня жінку госпіталізували із підтвердженим випадком коронавірусу. Наступного дня вона померла, пише 24 канал.

33-річна жінка, яка 16 березня померла у Чернівцях, хворіла на коронавірус, але причиною смерті стали інші супутні захворювання.

На Тернопільщині чоловік звернувся у поліклініку, зробив флюорографію, і лікар виписав йому антибіотик. На наступний день температура піднялася до 40 градусів, почалася нудота, розлад шлунку, і чоловік знову звернувся до лікаря, який призначив інші медикаменти. 21 березня у хворого почалася задишка, його стан погіршився. 25 березня чоловік помер.

27 березня померла жінка з Конотопського району, що на Сумщині. Її тест на коронавірус був позитивний. Згодом виявилося, що двоє людей, у яких позитивний тест на коронавірус, контактували з померлою. Це жителі Конотопського району, які перебувають на самоізоляції.

Мешканка села Тинне, що на Рівненщині, померла від коронавірусу. Вона шість днів хворіла вдома, а потім її госпіталізували до реанімації. Жінка захворіла 13 березня, а була госпіталізована до реанімації – 19 березня.

Жертвами в Івано-Франківській області стали одразу 3 людини: усі жінки. 23 березня в Івано-Франківській обласній інфекційній лікарні померла 65-річна жінка. Інша хвора з Івано-Франківської області займалась самолікуванням і надто пізно звернулась до лікарів. Третя жертва – була мешканкою Надвірнянського району, її також не вдалося врятувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 28 Березня 2020 12:12
"Мали супутні хвороби", тобто вірус лише ускладнив хворобу,а це міг бути і звичайний грип і інші хвороби,які дають ускладнення.Не робіть паніку.Це як пив горілку,вино і запивав пивом,а отравився пряником.
Андрій до Анонім Показати IP 28 Березня 2020 14:35
Є ще, все таки, адекватно мислячі українці ! Скоро українці будуть вимирати з голоду, а влада, зніме з себе відповідальність, зваливши всі проблеми і негаразди на раптову епідемію !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus