USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

В Україні вийшов у прокат перший фільм про російсько-українську війну

17 Березня 2023 00:23
«Життя на межі» – перший і поки що єдиний фільм, який охоплює весь період російсько-української війни – від 2014 року до сьогодення. Його автори – українські ветерани Павло Пелешок (режисер) та Юрій Іванишин (продюсер), попередній фільм яких «Зима у вогні» у 2016 році був номінований на «Оскар».

Фільм виходить у всеукраїнський прокат відсьогодні, 16 березня, повідомляє Державне агентство з питань кіно у Фейсбуці.

Стрічка «Життя на межі» розповідає про становлення й розвиток українського спротиву від подій Революції Гідності до повномасштабної війни росії проти України.

У фільмі показано, як після міжнародного успіху фільму «Зима у вогні» документалісти з окопів вирушають до Лос-Анджелеса на церемонію «Оскар». Будучи на війні з 2014 року – одразу після Революції Гідності, коли в Україні зародився рух спротиву, вони боронять Україну від російської агресії та продовжують знімати свою реальність.

З уламків спогадів та власного кіноархіву ветерани Павло та Юрій збирають мозаїку причин та наслідків, з яких складається сьогоднішня російсько-українська війна - від кінця 2013 року до сьогодні. Автори пішли добровольцями на фронт, побували в гарячих точках Донбасу. І весь цей час продовжували творити, аби показати світові правду про жахливу війну, яка стала можлива у XXI столітті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Клава Показати IP 17 Березня 2023 04:10
жахлива війна стала можливою через те, що ООН виявилась яловою організацією.. вона не спромоглась помітити в Україні ознаки геноциду, не попередила вчинення супостатом близько 70 тис злочинів..можливо, путін та інші потенційні завойовники мали б здати в ООН екзамен на знання правил та звичаїв війни напередодні вторгнення, інакше в країну-завойовник були б введені війська ООН..ця організація перетворилась в дискусійний клуб, де зарослі салом небензі розводять руками в той час, коли від голоду та ран в підвалі помирають українські полонені..
Янеробот Показати IP 17 Березня 2023 04:34
Харе нам видовищ
ПТН ХЛО до Янеробот Показати IP 17 Березня 2023 11:40
Чумадан - вокзал - росія

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus