USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

В Україні з початку травня потонули 47 людей

17 Травня 2020 19:02
Від початку травня 2020 року в Україні потонули вже 47 людей. Рятувальники застерігають, щоб на час карантинних обмежень українці утримувалися від купань у водоймах.

Про це інформує Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

«Вода продовжує забирати життя українців. Лише минулої доби з водойм було піднято на поверхню сімох потонулих. Водночас з початку травня кількість загиблих становить вже 47 людей», — йдеться у повідомленні.

Рятувальники зазначають, що причини такої статистики «незмінні»: купання в не пристосованих для цього місцях, нехтування правилами безпеки під час відпочинку біля води, ігнорування штормових попереджень, зокрема, поривів вітру, а також неналежний догляд за дітьми.

Нагадаємо, 17 травня на Волині в смт Іваничі, на приватному ставку-копанці під час відпочинку у воду впав та потонув хлопчик 2013-го року народження. Дитину підняли з води місцеві мешканці.

А у селі Нехворощ Житомирській області тієї ж доби компанія жінок каталася на надувному човні, який посеред водойми перекинувся. Внаслідок цього потонула жінка та чоловік, який кинувся її рятувати

Загалом, упродовж 16 травня такі ж випадки зафіксовані у Сумській, Тернопільській, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

«Зважаючи на кількість надзвичайних подій біля водойм, рятувальники застерігають: на час карантинних обмежень варто утриматися від купання, прогулянок, а також риболовлі на плавзасобах! Уважно слідкуйте за штормовими попередженнями та не дозволяйте дітям відвідувати річки, озера та навіть найменші ставки», — зазначають у ДСНС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луч Показати IP 17 Травня 2020 19:22
Втонути більше шансів ніж захворіти на коронавірус...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus