USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні заборонили мобілізувати родичів загиблих в АТО військових

21 Червня 2016 15:23
Президент України Петро Порошенко підписав закон, який забороняє мобілізувати родичів загиблих військових у зоні АТО.

Як пише Українська правда, про це зазначається на сайті ВР на сторінці, присвяченій закону "Про внесення змін до статті 23 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію".

Відтепер мобілізації не підлягають особи в разі смерті близького родича-військового, яким вважається: чоловік/дружина, син, донька, батько, мати, дід, баба або рідний (повнорідний, неповнорідний) брат чи сестра.

Проте відповідний закон дозволяє добровільну мобілізацію родичів загиблих.

Нагадаємо, що Степан Полторак озвучив строки демобілізації військових п'ятої хвилі. Він закликав розпочати демобілізацію п'ятої хвилі у червні-липні 2016 року. Так, незабаром демобілізують військовослужбовців п’ятої хвилі мобілізації. А це – 17-18 тисяч українців.

Як сьогодні повідомляло Інформаційе агентство Волинські Новини, залишається відкритим питання повного поповнення бойових частин. У випадку невиконання завдань до кінця липня по контрактній службі, керівництво держави змушене буде оголосити сьому хвилю мобілізації, - заявляв сьогодні під час наради у Волинській ОДА губернатор Володимир Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus