USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні закрили найбільший канал збуту зброї з Донбасу

6 Листопада 2014 14:38
В Україні викрили найбільший канал збуту зброї з Донбасу із вражаючим арсеналом. Про це інформує ТСН.

Понад півроку зловмисники переправляли зброю з Донбасу і продавали її, - повідомили у прес-службі ГУБОЗ МВС України.

Як зазначається, учасники організованої злочинної групи налаштували канал постачання вогнепальної зброї та боєприпасів ще у березні. Після вивезення зброї із зони АТО вони збували її у Запорізькій, Одеській, Херсонській, Харківській, Дніпропетровській та Київській областях, а також поставляли за кордон. У МВС встановили, що до складу злочинної групи входили 10 осіб із Запорізької, Київської та Одеської областей.

У результаті правоохоронці вилучили справжній арсенал зброї – п'ять гранатометів, чотири кулемета Дехтярьова, 15 автоматів Калашникова, пістолет-кулемет SZ-26, 15 гвинтівок Мосіна, обріз мисливської рушниці, пістолети Glock, Beretta, Маузер, ТТ, Зоракі та три пістолети Макарова, револьвер типу Наган калібру 7,62 мм та револьвер (Smith & Wesson) 38 калібру, а також 124 гранати (РГД, Ф-12, Ф-1 та РГО).

Окрім того, вилучили протитанкову міну, 2 кг тротилу, 2 кг гексогену, 28 артилерійських снарядів, 23 крупнокаліберних снарядів, понад три тисячі набоїв до різної зброї, електродетонатори для тротилових шашок, запали до гранати, порох, глушники, снайперські приціли, а також понад 1 кг марихуани, 13,5 тисячі гривень, 2,7 тисячі доларів США та 320 євро.

Наразі проводиться дослідження зброї, відкрито кримінальне провадження. Нагадаємо, раніше на Дніпропетровщині спіймали бойовиків із "Беркут-Смершу", які перевозили зброю у фортепіано.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
не нада Показати IP 6 Листопада 2014 15:17
і це називається найбільший канал ? )))))))))))))) петросяна родичі мабуть якісь писали
ПРОСТО Показати IP 6 Листопада 2014 16:26
а там всі клоуни писали
Аслан Лось Показати IP 6 Листопада 2014 19:46
Куплю Беретту, дорого

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus