USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 42.70 43.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні запустили Дія.Радіо

14 Березня 2022 01:53
У застосунку Дія з’явилась нова функція, завдяки якій можна послухати радіо.

Про це повідомив Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Тепер разом із Дія.TV, де ви можете дивитись марафон з новинами, вам доступне і радіо, навіть якщо у вашому місті звичайні радіостанції не працюють», – зазначив він.

Щоб користуватися Дія.Радіо потрібно зробити лише два кроки:

Зайдіть у Дію та натисніть «Послуги»

Виберіть Дія.Радіо

«Працюємо, щоб у вас 24/7 був доступ до перевіреної інформації. Дякуємо Національній суспільній телерадіокомпанії України за допомогу в реалізації послуги», – написав Михайло Федоров у своєму телеграм-каналі.
Раніше повідомлялося, що українцям стане доступний єДокумент – посвідчення особи, яким можуть скористатися ті, хто внаслідок бойових дій втратив документи.

До слова, 8 березня уряд запустив послугу із допомоги громадянам, які втратили роботу через війну. У перший же день прийняли понад 700 тисяч заяв на «єПідтримку». Скористатися послугами вже можуть мешканці областей, де відбуваються бойові дії
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus