USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Україні запустили сайт, що рекомендує фільми з українським дубляжем

1 Грудня 2017 23:45
В Україні з’явився сервіс Джарвіс, який допомагає уникнути пошуків годинами фільмів під настрій та який Вам сподобається, пише uprom.info.

Ось що каже Джарвіс сам за себе:

"Привіт! Мене звати Джарвіс. Тривалий час я шукав своє призначення. І нарешті знайшов: вирішив стати експертом з фільмів і радити людям фільми під їхній настрій. Я проглянув різні сайти з фільмами і зібрав інформацію про ті, у яких присутня українська озвучка чи дубляж. Також систематизував різноманітні дані, щоб зробити процес підбору фільмів максимально простим та гнучким".

Вибір фільмів здійснюється за декількома параметрами, деякі з унікальних властивостей сервісу:

- інформація тільки про ті фільми, у яких присутня українська доріжка;
- підбір базується на великій кількості характеристик;
- розширена система оцінювання фільмів: 11 параметрів оцінюються від 1 до 5. Наприклад, часто фільми мають багато жанрів, один з яких комедія. Коли ви починаєте перегляд, то фільм виявляється абсолютно не смішним. Тут фільм оцінюється глядачами саме як смішний від 1 до 5, тому я порекомендую перелік смішних фільмів, а не тих, в яких просто вказано жанр комедія;
- для зареєстрованих користувачів є функції “відкласти на потім” та “прибрати з видачі”;
- спеціальні фільтри для сімей з дітьми “КДП” і “КДП>13” – Коли Діти Поруч, фільми, які комфортно дивитися батькам, у присутності дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 2 Грудня 2017 11:53
Круто, а це не команда толоки Гуртом зробили її?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus