USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні затвердили нові правила щодо індивідуальних номерів на авто

18 Листопада 2021 09:47
Кабмінет міністрів України затвердив нові правила щодо індивідуальних номерних знаків на автомобіль.

Про це стало відомо на засіданні уряду, яке відбулося у середу, 17 листопада, передає ТСН.

Так, відповідно до цього рішення, тепер у індивідуальних номерних знаках можна використовувати лише літери.

Окрім того, постановою виключається положення про відповідність номерних знаків транспортних засобів, які виготовляються на індивідуальні замовлення їх власників, вимоги державних стандартів, та застосунок, який встановлює зразки таких номерних знаків.

Відтепер зразки таких знаків та вимоги до них встановлюються МВС. Виключена вимога що до кількості букв та цифр. В іменних знаках обмежується лише кількість символів.

Документ також уточнює положення щодо кількості символів. Номери можуть містити від трьох до восьми символів для автомобілів та від трьох до шести знаків для мотоциклів (раніше було дозволено цифри).

Як ми писали, в Україні через мережу можна дізнатися про усі доступні для закріплення номери в усіх сервісних центрах та особисто обрати найкращий серед них.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Зупини лося ! Показати IP 18 Листопада 2021 14:01
Шо тільки люди будуть робити щоби нічого не робити ! - то до поліції. А щодо отих, які тільки за рахунок таких номерних знаків хочуть самоутвердитись у житті, бо маючи маленький орган чєловєчєскій хочуть за рахунок такої таблички здаватись насправді більшими. Ковбой Джо на зеленому коні !
Вася до Зупини лося ! Показати IP 18 Листопада 2021 23:25
Це особиста справа кожного, гроші з послуги капають в бюджет. Може ти носиш туфлі в яких ходив голосувати за Кравчука, і так самостверджуєшся. Не варто заздрити, погана риса

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus