USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україну повертається літо

7 Вересня 2017 13:36
Із п'ятниці, 8 вересня, температура повітря в Україні почне підвищуватись. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко, передає Українська правда.

"Завтра літо на м'яких лапах спробує повернутися в Україну", - написала вона.

За словами Діденко, в Україні поступово почне теплішати - у південній частині денна температура повітря становитиме 24-27 градуси вище нуля, загалом у більшості областей буде +18…+23, на півночі – від 17 до 21 градуса тепла.

"У п'ятницю буде багато сонця, шикарне природне освітлення, не шкодуйте фотокадрів на дітей, вуличних котів, айстри та на розкішної форми та кольорів хмарки", - зауважила синоптик.

За її інформацією, невеликий дощ ймовірний у східних областях України, вночі - також у Полтаві та Запоріжжі. На іншій території переважатиме суха повітряна маса.

У Києві 8 вересня буде сухо та досить тепло, впродовж дня +18…+20 градусів.

Діденко повідомила, що вихідними та на початку наступного тижня потепління в Україні посилиться – температура сягне 25-30 градусів вище нуля.

"Буде душевна погода", - запевнила синоптик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 7 Вересня 2017 14:39
круто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus