USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україну йде Чорна п’ятниця – масове розчарування чи значна економія фінансів*

16 Вересня 2020 11:24
Black Friday – наймасштабніша подія, до якої готуються усі магазини великих міст та любителі шопінгу. Але чим завоював таку любов звичайний, на перший погляд, розпродаж?

Щороку у п’ятницю після святкування Дня Подяки, американці поспішають до супермаркетів, аби придбати новорічні подарунки для близьких. Через це магазини почали робити знижки та приємні пропозиції для покупців. Через десятки років масштабний розпродаж із США перекочував і до України. Торгові мережі і досі привчають покупців до знижок у цей день. Подія пройде і цієї осені, незважаючи на карантин. Black Friday в 2020 році розпочнеться 27 листопада та продовжиться ще 72 години. Для зручності, щоб переглянути усіх учасників акції Чорної п’ятниці, достатньо переглянути інформативні інтернет портали, такі як за посиланням.

У 2020 році пандемія вплинула як на життя людей, так і на всі сфери діяльності. Торгові мережі несуть збитки, через фінансову неспроможність покупців, а також через закриття торгових точок на довгий час. Хоча і минулих років багато покупців були не задоволенні малим асортиментом товарів зі знижками та самим відсотком пониження ціни, уже в 2020 році варто очікувати привабливіших цінників, адже тільки завдяки цьому торгові мережі збільшать свій дохід.

Чорна п’ятниця дає змогу придбати бажані товари, покупку яких давно відкладали. Найкраще на осінній розпродаж відкладати сезонні покупки: зимовий одяг, термобілизна, взуття, ковдри, зимові шини для автомобілів, санчата, спортивне спорядження тощо. Окрім цього, саме під час Black Friday можна дозволити собі покупки, від яких відмовились раніше: спортивні товари, декор для дому, брендовий одяг, нова косметика, домашній текстиль, аксесуари тощо.
Зважаючи на карантинні заходи, ви можете самі обрати спосіб покупки. Кожен магазин заздалегідь готується до події, враховуючи гігієнічні норми, обмежену кількість покупців, масковий режим та дистанцію. Тому для безпечного шопінгу вам знадобиться одноразові рукавички та маска, санітайзери і миття рук після відвідування магазину. Якщо ж ви не наважитесь відвідати магазин, то зможете зробити замовлення в онлайн-магазинах. Вони надають вигідні знижки до Чорної п’яниці, а деякі пропонують безкоштовну доставку кур’єром прямо до дверей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
О! Показати IP 16 Вересня 2020 14:26
У нас це тупо розводняк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus