USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чорна п'ятниця 2020 року – найпопулярніші питання!*

11 Листопада 2020 14:45
Розглянемо найбільш поширені питання щодо цієї осінньої події, адже чим вона ближче, тим цікавіше отримати на них відповіді.

Так коли ж Чорна п'ятниця в 2020?

У цьому році вона буде відбуватись 27 листопада.

Що таке Чорна п'ятниця?

День, що йде після Дня подяки, називається Чорною п'ятницею. Він вважається початком сезону святкових знижок. Практично на кожному магазині можна побачити вивіску з написом Black Friday і кількістю обіцяних знижок. Останнім часом гарною тенденцією стало проводити розпродажі не тільки в п'ятницю, але і за кілька днів до неї, в результаті отримуємо подію, що триває декілька днів.

Чому називається Чорна п'ятниця?

Точної інформації про те, звідки пішла така назва, немає, але якщо вірити Вікіпедії: продавці записували збитки червоним чорнилом, а прибутки чорними, звідси і термін. Така назва отримала велике поширення саме в Інтернеті, до цього в Америці подія просто називалася «знижки після Дня подяки».

Коли почали відзначати Чорну п'ятницю в Україні?

Хоч в нашій країні і не прийнято відзначати День подяки, але знижки в Чорну п'ятницю прийшли на наш ринок вперше в 2013 році. З цього моменту кожен рік продавці намагаються перевершити один одного в вигідності пропозицій. У 2019 році покупці здійснили близько 6 мільйонів придбань.
Чи є онлайн-розпродажі в Чорну п'ятницю?

Так, практично кожен інтернет-магазин представить можливість великих знижок в цей день. Цього року через потрапляння багатьох міст в червоні і помаранчеві зони зручніше та безпечніше здійснювати покупки саме онлайн. Багато магазинів на цей час є омніканальними, тобто можна подивитися на товар в торговій залі, а згодом замовити через сайт. Наприклад, порівняти телевізори в Епіцентрі, а придбати в інтернет-магазині epicentrk.ua.

Чорна п'ятниця в Епіцентрі, чого чекати?
Вигідні ціни на акційні товари в Black Friday 2020 можна знайти на сторінці Чорна п'ятниця Епіцентр. Реальна вигода досягає 60%, що дозволить заощадити Ваш особистий і сімейний бюджет, а також отримати більше популярних речей за ті ж гроші. При замовленні через інтернет-магазин покупець може скористатися безкоштовним самовивозом з центрів обслуговування покупців або ж доставкою.

Отже, Чорна п'ятниця – подія, до якої варто готуватися. Робіть списки покупок заздалегідь і не втрачайте можливість заощадити на покупках для себе і на подарунках близьким.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus