USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Україну йдуть сніг і потепління

21 Грудня 2017 14:18
У п'ятницю, 22 грудня, в Україні знову очікуються рясні снігопади, але вже 24-25 грудня очікується відлига. Про це розповіла синоптик Наталія Діденко, передає Кореспондент.

За її словами, снігопади в п'ятницю накриють весь Північ і Захід, частково східні області, а також Вінницьку, Полтавську та Кіровоградську області. Водночас в південній частині країни істотні опади малоймовірні.

«Температура знову буде боротися за чемпіонство в стрибках на батуті. Просто стрибках. Найближчої ночі: -1 ... -6, на півночі і в центрі до -7 ... -9, на півдні - 0 ... -3 морозу. Завтра вдень потеплішає на Заході до 0 ... +3 градусів, в цілому очікується близько нуля, в Сумах, Харкові до -1 ... -3 градусів. на Півдні - 0 ... +4 градуси», - розповіла Діденко.

У Луцьку, згідно з прогнозами Sinoptik.ua, очікують від 0 до +2 градусів. Вдень можливий невеликий дощ зі снігом.

«24-25 грудня в Україні очікується дуже сильний вітер і потепління. Це спровокує інтенсивне танення і зсуви снігових або крижаних масивів. Будьте дуже і дуже обережними. Переконайте дітей уникати перебування під дахами будинків або під великими старими деревами. Дивіться, де паркуєте машини. І дуже ретельно обирайте взуття», - додала Діденко.

«Християни західного обряду святкуватимуть Різдво в теплу, але дощову і вітряну погоду», - підсумувала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus