USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україну заборонили ввозити всю видавничу продукцію з Росії

15 Березня 2022 05:23
Державний комітет телебачення і радіомовлення заборонив ввозити і розповсюджувати всю видавничу продукцію з території держави-агресора.

Про це повідомляє пресслужба структури.

«Держкомтелерадіо призупиняє видачу та зупиняє дію дозволів на ввезення видавничої продукції з території держави-агресора. Відповідний наказ розміщено на офіційному сайті відомства», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що рішення прийнято на початку березня у зв’язку з відкритою та широкомасштабною військовою агресією РФ проти України та з метою недопущення культурного та інформаційного впливу держави-агресора на суспільні настрої українців.

Як повідомляли, відеохостинг YouTube хочуть заблокувати в Росії, якщо корпорація Google не виконає вимоги Роскомнагляду.

Раніше йшлося про те, що росіяни більше не матимуть доступу до Instagram. Суд РФ визнав Meta екстремістською організацією та заборонив її діяльність на території росії. Раніше в Росії офіційно заблокували соціальну мережу Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus