USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Устилузі виявили старовинні монети. ФОТО

19 Березня 2014 12:50
Повертаючись з подорожі країнами Євросоюзу, мешканець Волині намагався незаконно ввезти старовинні німецькі монети. Про це повідомили у Держприкордонслужбі України.

Так, сьогодні, вранці у пункті пропуску «Устилуг» прикордонники виявили в автомобілі «Фольксваген» 67 монет білого кольору, які датувалися 1888 - 1927 року випуску.

Згідно з попередніми даними, це німецька колекція. Монети вилучені та передані представникам митниці, для подальшої експертизи.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 19 Березня 2014 12:54
а дядько просто не знав, кому би в голову прийшло
К Л О У Н И Показати IP 19 Березня 2014 15:10
Скажіть, а яку він шкоду наніс своїми діями економіці України чи державній безпеці? P.S. Це ж яку чуйку треба мати, щоб знайти ці горе-монети???
вітя Показати IP 19 Березня 2014 15:50
На скільки мені відомо ввіз антикваріату в Украну дозволяється- а мало того спонукається державою, так як практично все вже давно вивезено. Мито при ввозі антикваріату пільгове і ріне нулю. Проблема в тому що речі які ввозиш потрібно декларувати - а тут ти попадаєш на нашу тупу корумповану "митницю", неосвідчених експертів і т.д.. Вони замість того щоб показувати тони нелегальної продукції які без мита ввозять в Україну бізнесмени "при владі" ловлять горе коллекціонерів і думають що показали людям "диво".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus