USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

В «Устилузі» затримали жінку з підробним свідоцтвом про вакцинацію

15 Листопада 2021 15:54
В пункті пропуску «Устилуг» затримали жінку, яка надала прикордонникам завідомо підроблене міжнародне свідоцтво про вакцинацію. Волинянці загрожує до двох років позбавлення волі.

Про це повідомляють у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

14 листопада в пункті пропуску «Устилуг» волинянка надала прикордонникам завідомо підроблене міжнародне свідоцтво про вакцинацію, аби уникнути самоізоляції, оскільки сама не проходила процедуру щеплення проти коронавірусу.

На місце прибула слідчо-оперативна група Володимир-Волинського відділу поліції та належним чином зафіксувала обставини кримінального проступку.

Санкція ч.4 ст.358 ККУ передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Наголошуємо, що слідчими та дізнавачами області упродовж 2021 року розслідувалося 74 кримінальні провадження про 254 кримінальні правопорушення, пов’язані з підробкою результатів ПЛР-тестів, довідок про щеплення від COVID-19, міжнародних свідоцтв про вакцинацію та COVID-сертифікатів.

Наразі щодо 56 осіб скеровано до суду 56 кримінальних провадженнь на 227 епізодів.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus