USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

В Ужгороді працівники ТЦК серед ночі забрали водія автобуса, який привіз дітей із Вінниці на змагання

13 Листопада 2023 10:53
В Ужгороді працівники ТЦК проти волі забрали водія автобуса, який привіз дитячу збірну з Вінниці на спортивні змагання з тхеквондо.

Про це повідомив журналіст Віталій Павловський у мережі.

За словами журналіста, водій заночував у хостелі «Монада», куди приблизно о 1:30 ночі увірвалися співробітники ТЦК з поліцейськими та насильно забрали його разом із іншими чоловіками до військкомату. Чоловік спробував пояснити, що є єдиним водієм для дитячої групи спортсменів, проте працівники військкомату не звернули на це увагу.

У військкоматі в чоловіка відібрали телефон і не дали зв’язатися з рідними та тренерами. Після військово-лікарської комісії його одразу направили до навчального центру в Чернігові.

Читати ще: Дружина виїхала за кордон і вертатися не планує: волинянин відмовився від мобілізації, бо сам виховує двох дітей

Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов узяв ситуацію під контроль. Чиновник обіцяв вирішити питання безпеки та транспортування дітей. Пізніше Павловський повідомив, що перевізник підготував іншого водія для повернення спортсменів додому. Але оскільки ключі від автобуса залишилися у військкоматі, а жоден із місцевих водіїв не наважився туди піти, рятувати дітей довелося дівчині Юліані з Маріуполя, яка мешкає в Ужгороді.

«Кульмінація всієї цієї неприємної історії, де люди з владою стають авторитарними, де порушення законів і Конституції України стає нормою, де діти можуть стати заручниками «а в нас команда», і між варіантом, де після нічного спільного рейду в готелі, насильницького проходження комісії та отримання військового квитка, одразу відправляють на навчання, замість дати повістку на відправку з відтермінуванням 3-5 днів, обирають перший. А як же діти? Діти почекають, тих, хто ухиляється, потрібно карати в такий спосіб!!!» – обурився журналіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 13 Листопада 2023 11:10
Тцкашники просто в.родки.
Олексій Показати IP 13 Листопада 2023 11:14
ТЦК це не зареєстрована юридична особа. Їх не існує. Тобто це бандформування.
Боря Показати IP 13 Листопада 2023 12:28
Це все погано закінчиться. У країні діє ворог, такий самий, як на передовій, у особі власних же співвітчизників, які чинять свавілля. Яке хтось має право відбирати телефон, насильно кудись забирати? Це бандити просто, злочинці, мразота.
Надія до Боря Показати IP 13 Листопада 2023 13:20
Підтримую. Закінчиться це все громадянською війною. Коли люди почнуть захищати себе із зброєю в руках .
ABC Показати IP 13 Листопада 2023 12:59
Яке мали право ці нащадки НКВСників посеред ночі вриватися у готель? Це напевно та смарт-мобілізація, про яку недавно говорили, що вона замінить звичайну?
Гончарук до ABC Показати IP 13 Листопада 2023 14:11
Адаптивний смарт-карантин, діджиталізований
Шшшшпппп Показати IP 13 Листопада 2023 14:18
Вільний народ вільної країни
Ромко Показати IP 13 Листопада 2023 20:16
нарік не висилає на передову свій наркоквартал, а простих бідних людей.
Отакої Показати IP 14 Листопада 2023 07:18
Стаття КПК-викрадення людини.Взяти на облік мали по місцю реєстрації(тип повістки-уточнення облікових даних),а потім проходження ВЛК.Може подати до суду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus