USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В Японії тисячі туристів заблоковані на круїзному лайнері через коронавірус

4 Лютого 2020 09:42
Тисячі туристів заблоковані на круїзному лайнері в японському порту Йокогами через коронавірус 2019-nCoV. Про це повідомляє DW, посилаючись на японські ЗМІ.

Судно помістили на карантин після того, як в одного з пасажирів було виявлено зараження новим смертельним вірусом. На борту лайнера Diamond Princess («Діамантова принцеса») знаходиться 3500 осіб.

Пасажирам доведеться чекати результати аналізу близько доби. Відзначається, що 80-річний чоловік, у якого 3 лютого був виявлений коронавірус, кілька днів тому зійшов з борту корабля в Гонконзі.

За даними японського інформаційного агентства Kyodo, поскаржилися на нездужання сім чоловік на борту лайнера.

Всього в Китаї було зареєстровано 17205 підтверджених випадків пневмонії, викликаної коронавірусом нового типу, а також 361 смерть від цієї хвороби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus