USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

В ЄС озвучили умови туризму Європою

26 Квітня 2021 09:49
Країни Європейського Союзу будуть приймати туристів, щеплених від коронавірусу вакциною, яка пройшла сертифікацію регулятором ЄС.

Про це заявила глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн в інтерв’ю газеті The New York Times, оприлюдненому 25 квітня, передає Кореспондент.

«Абсолютно зрозуміло одне: всі 27 країн, що входять в ЄС, будуть безумовно приймати всіх, хто вакцинований препаратами, схваленими Європейським агентством лікарських засобів (ЕМА – ред.)», – зазначила глава ЄК.

При цьому вона не уточнила, якою буде політика співтовариства щодо тих туристів, які щеплені іншими препаратами.

Водночас фон дер Ляєн нагадала, що повернення до вільних подорожей залежить також від епідситуації з COVID-19 в регіоні.

Зазначимо, на сьогоднішній день ЕМА схвалив такі вакцини від коронавірусу, як американо-німецька Pfizer/BioNTech, британсько-шведська AstraZeneca і американські Moderna і Johnson&Johnson.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 26 Квітня 2021 11:23
купіть індульгенцію від Європейського агентства лікарських засобів - і буде вам щастя. і не має значення, є ви носієм вірусу чи ні, маєте імунітет чи ні. КУПІТЬ !!!!!! ТАМ ДЕ МИ СКАЖЕМО !!!!!!!!!
голова сільради Показати IP 27 Квітня 2021 09:57
гарадскіє вам усім **па, в село картоплю садити .....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus