USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Польщі від коронавірусу вакцинуватимуть іноземців з дозволами на проживання

14 Грудня 2020 15:42
У Польщі вже в січні 2021 року планують розпочати вакцинацію від коронавірусу. Окрім громадян країни, отримати препарат зможуть й іноземці, які мають посвідки на тимчасове або постійне проживання.

Національну програму вакцинації від коронавірусу уряд Польщі має затвердити вже 15 грудня. Про це інформує Polskie Radio.

4 способи отримати вакцину у Польщі:

- Запис у клініках.

- Запис з допомогою інформаційної лінії.

- Запис через інтернет-сторінку.

- Запис через власний електронний рахунок пацієнта.

За словами голови Канцелярії прем'єр-міністра Польщі Міхала Дворчика, бронюватимуть місце на вакцинацію автоматично. Людині повідомлятимуть час та місце.

Зазначимо, що Польща вже закупила 60 мільйонів доз вакцини Польща закупила 60 мільйонів доз вакцин від COVID-19: деталі від коронавірусу. Вакцинація має бути безкоштовною. Уряд повідомив про відкриття 8 тисяч пунктів для щеплення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus