USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

В Європі з'явилися перші хаби збору техніки для українців

2 Лютого 2023 06:47
Перші 11 хабів збору техніки для постраждалих від війни українців у рамках ініціативи Laptops for Ukraine запрацювали у низці міст Європи.

Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

Будь-яка європейська соціально відповідальна компанія має можливість узяти участь у зборі ноутбуків, планшетів, смартфонів для українських шкіл, лікарень, державних адміністрацій та інших установ, які постраждали від збройної агресії РФ.

Наразі хаби збору техніки встановлено у таких містах Європи:

Париж

Трієр

Гранада

Ейпен

Антверпен

Брюссель

Карлові Вари

Прага

Любляна

Таллінн

Орадья

Детальніше про проект – на порталі Laptops for Ukraine.
Міністерство цифрової трансформації залучене до координації передачі техніки відповідно до запитів інших державних установ.

Як відомо, 5 травня 2022 року президент Володимир Зеленський оголосив про запуск онлайн-платформи для збору коштів на підтримку України. Цифровий майданчик став першим кроком у межах глобальної ініціативи United24.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
офіс облради Показати IP 2 Лютого 2023 09:16
буде робота у влади буде що красти і продавати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus