USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вже цієї неділі у Луцьку оберуть нову волинську княжну. Програма

15 Вересня 2016 18:20
Знаковою подією у культурному житті Луцька стане фестиваль історії, краси і жіночності – «Волинська княжна», що 25 вересня 2016 року втретє відбудеться на теренах історичної пам’ятки обласного центру – замку Любарта.

Фестиваль задумали як маніфестацію духу нашого краю і, безпосередньо, нашого міста, - повідомляють організатори дійства.

Фестиваль розпочнеться об 11.30 урочистою ходою учасників від Театральної площі до замку Любарта.

О 12.00 – урочисте відкриття фестивалю у замку.

У програмі фестивалю:

видовищні містечка історичної реконструкції;

знайомство із живими лицарями, козаками, піратами та кельтами.

Під час заходу можна буде не лише сфотографуватись із героями давнини і казок, а й стати учасником середньовічних розваг та ігор. Заплановані також показові бої, майстер-клас ковальської справи.

Зі слів організаторів заходу, сюрпризи будуть від луцького зоопарку та кінно-спортивної школи як для дітей, так і дорослих.

Крім того, працюватиме ярмарок-виставка народних ремесел та сучасних виробників натуральної та дизайнерської продукції. Охочі зможуть повчитись у майстрів їхньої справи. Інших можуть зацікавити послуги шаржиста і портретиста, які працюватимуть на святі. Для найменших – цікавий аквагрим.

Під час свята виступлять зразкова циркова студія «Каскад» з Костополя, музичний гурт «RoyalCitу», «TWІCEAWEEK», квартет «Лучано», особливі гості – Тетяна Власова (гурт «АССА») та ін. Любителів танцю розважатимуть учасники «Elite - Dance», «DiamondStars» і багато інших. На гостей свята також чекають театральні вистави, дитячі постановки від модельного агентства «Gracemodelhaus» та уроки дефіле від Анни Тріль.

Родзинкою першої половини дня стане дитячий конкурс краси «Фея луцького замку», під час якого свою вроду і харизму продемонструють юні лучанки.

Натхнення і серце проекту – конкурс краси та жіночності «Волинська княжна».

Зі слів організаторів, на святі будуть пригощення, а саме – дичина з вогню, рибна карта, лаунж зона з баром і кальяном, а також фірмові страви від ресторану «Чевермето».

Мета заходу - підкреслити особливість нашої історії, самобутність місцевої творчості та справжньої жіночої краси, закцентувати увагу мешканців і гостей Луцька на цікавих аспектах сьогоднішнього життя і діяльності міста, об`єднавши це все у єдиній атмосфері давнини і фантазії. Учасники мають висвітлити, а гості – побачити безліч здобутків, що пронесла Волинь від стародавніх часів і до сьогодні.

Події розгортатимуться навколо фантазійного конкурсу середньовічної краси, участь у якому братимуть усі охочі жінки – незалежно від віку, статури чи статусу – бо основним критерієм цього конкурсу стане їхня власна уява і бачення свого образу у контексті стародавньої краси. У результаті оберуть у коронують переможницю – волинську княжну.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ігор Показати IP 11 Серпня 2016 14:25
Вам,що нема чим зайнятися? Війна, люди виживають,майже голодні. А ви вибираєте самі себе.Своїх же олігархів, знайомих,кумів. У нас всі дівчата гарні. Нікому непотрібний фестиваль,краще за ці гроші купіть цукерок діткам з дитячого будинку, але дайте в руки діткам,бо як дасте гроші, працівники закладу вкрадуть. А цукерку рук дитини вже не видеруть,хоч і таке можуть зробити
123 Показати IP 11 Серпня 2016 14:29
як вже обридла та шароварщина - займіться краще створенням робочих місць для молоді
Ольга! до 123 Показати IP 12 Вересня 2016 13:55
Робота завжди знайдеться, але ж та молодь хоче відразу йти директорами працювати за великі гроші. На мінімальну зп мало хто піде. А без цього ніяк! Спочатку потрібно здобути стаж та хоч якийсь практичний досвід, а тоді шукати роботу і зп під свої знання. А народ думає, що краще дома повиджку, ніж на 1500 тис. піду...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus