USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В історичній частині Луцька всі будівлі стилізуватимуть під певний час?

1 Липня 2009 14:47
Влада Луцька планує розробити окремий розділ нового Генплану, який передбачатиме правила забудови Старого міста обласного центру Волині. Про це йшлося 30 червня  під час прямого ефіру на Волинському телебаченні, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Планується розробити правила забудови під Генплан міста, який затвердили минулого тижня. Він стосуватиметься історичної частини Луцька – Старого міста, – розповіла під час прямого ефіру голова постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою Луцької міськради Алла Бондарчук.«Ми розуміємо, що стилістика і архітектура повинні бути збереженими», – висловилася вона.
 
Проте в історичній частині Луцька частина землі є приватною власністю і дуже важко змусити забудовника стилізувати житло, – сказав член постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою Луцької міськради Микола Сур’як.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Стиліст Показати IP 1 Липня 2009 15:05
Еге ж, і на скільки я бачу, цей час буде вікторіанським :-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus