USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В Ківерцях з’явиться сучасний кінотеатр

5 Липня 2010 13:25
Кілька тижнів залишилось до відкриття у Ківерцях розважального центру у колись занедбаному приміщенні.

Про це стало відомо 2 липня під час робочої поїздки у Ківецівський район голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка.

Розважальний комплекс матиме назву «Місто». На його базі працюватиме більярдний клуб, кафе-бар, дитяче кафе, дискотека та кінотеатр. Поряд із закладом розташується і сучасний дитячий майданчик.

Один із співвласників підприємства «Діброва» Андрій Матящук розповів, що рішення вкласти власні великі гроші у ремонт та облаштування приміщення під розважальний комплекс бізнесменам далось легко.

«Наше місто потребувало такого закладу. Ківерчанам потрібно десь гарно та культурно проводити свій вільний час, дозвілля. Вже давно в Ківерцях немає кінотеатру. На місці колишнього кінозалу – торговий центр. А в нашому новому кінотеатрі буде 200 місць зі зручними, м’якими сидіннями. Квитки коштуватимуть недорого – 10-12 гривень. В репертуар включатимемо кіноновинки, які демонструватимемо у третьому прокаті. На облаштування цього кінозалу в нас пішло 70 тисяч доларів», – поділився підприємець.

Приміщення, у якому буде розважальний центр, свого часу мало стати районним будинком культури. Втім через брак коштів на облаштування «клубу», районна влада вирішила віддати це приміщення на розважальні цілі, розповів голова районної ради Андрій Манько.

«А те, що на другому поверсі знаходиться дитяча бібліотека, не страшно. Ввечері, коли відбуватимуться дискотеки, бібліотека не працює. Ну, а вдень танців не роблять. Тому діти спокійно зможуть відвідувати книгозбірню», – запевняє чиновник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
BRUS Показати IP 5 Липня 2010 14:37
от чого чого а кынотеатру на 200 мысць бракувало. яка якість кіно за 10 - 12 грн. напевно така як в "промені" , шоча задумка хороша,- кіно в маси це добре, а то одні кабаки будують.
Феміда Показати IP 5 Липня 2010 22:33
Це круто!!!!! Нарешті в Ківерцях можна хоч кудись піти!!!!!!!!
Ківерчанин Показати IP 5 Липня 2010 22:50
Пошвидше б.
Ківерчанка Таня Показати IP 8 Липня 2010 09:24
Дуже радує, що нарешті в Ківерцях буде дитяче кафе та, надіюсь, нормальний дитячий майданчик. А то з дітьми вже в нас зовсім не має куди вийти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus