USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

В мерії зобов’язали Кропиву подати тепло і гарячу воду

18 Грудня 2008 16:39
Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій зобов’язати ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» відновити подачу теплової енергії відповідно до температурного графіка. Про це 18 грудня «Волинським Новинам» повідомили в ІАЦ «Луцьк».
Починаючи з 9 грудня близько третини мешканців Луцька знову залишилися без гарячої води і без тепла в перший місяць зими.
Це питання вивчалося під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За інформацією заступника міського голови, директора департаменту ЖКГ Владислава Стемковського, в місті склалася загрозлива ситуація щодо постачання теплоносія для мешканців 3-4 теплових районів Луцька.
Комісія вирішила направити подання до прокуратури області щодо притягнення посадових осіб «Луцьктеплоенерго» до відповідальності, а також зобов’язати компанію відновити подачу теплової енергії відповідно до температурного графіка.
У разі неможливості досягнення компромісу поміж ДКП «Луцьктепло» і ТзОВ «Луцьктеплоенерго» щодо здійснення розрахунків, комісія доручила забезпечити експлуатацію котельні на вулиці Карбишева комунальним підприємством.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Грудня 2008 17:04
ну, і шо? послухали? виконали? є влада в цьому місті чи нема? це, просто, якась *опа! навіть, в буремних 90-х такого "бєспрєделу" не було!
Анонім Показати IP 19 Грудня 2008 09:46
Ну шо за [вирізано - політична цензура] тут пишеться? Не соромно? Стемкоаський вчора по телебаченню казав, що їде до Кропиви ДОМОВЛЯТИСЯ, а не ЗОБОВ"ЯЗУВАТИ!!! Оце так так яскравий приклад як влада може з будь-кого зробити "бандита"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus